Огради от ковано желязо

Оградите от ковано желязо, които предлагаме са стилни и в същото време здрави и сигурни.  Оградните пана от ковано желязо се изработват според избрания модел или възложения от клиента  проект. Използват се техники за устойчивост на продукта при външни атмосферни условия.
В зависимост от желанието на клиента в оградите могат да бъдат вградени дървени пана.Оградата от ковано желязо и дърво излъчва неповторимо усещане за уют, сигурност и престиж

Порти, портали и врати от ковано желязо

Вратите и портите са важна част от външния вид на всяка къща, хотел или вила. Когато са съчетани добре с останалите части на екстериора, те допринасят за цялостната хармония на сградата. Кованото желязо дава усещане за сигурност и защита и в същото време чувство за стил и елегантност. Предлагаме различни модели на врати, порти и портали от ковано желязо, които сме изработили. Всички моделите са изключително елегантни и изчистени.

Парапети от ковано желязо

Парапети за балкони, тераси, вътрешни и външни стълбища
Парапетите са задължителен елемент за окончателното приключване на строителните дейности за всяка сграда. Наред с това те са част от цялостния интериора на дома, офиса, учреждението или вилата. Парапета съчетава функционалността с красотата и здравината на кованото желязо.
Поставеният парапет от ковано желязо за верандата, терасите и стълбищата придава  изцяло завършен и елегантен вид на сградата.
Вътрешните парапети са в съответствие с интериорното обзавеждане на Вашия дом,офис или хотел.

Парапетите могат да се изработват както с метална ръкохватка,така и с дървена ръкохватка в зависимост с предпочитанията на клиента.

Материалите, които се използват ( ковано желязо,  инокс и стъкло ),могат да се комбинират помежду си.

Метални конструкции

Предлагаме изработване на леки метални конструкции,  като навеси ( за паркинги, промишлени, стопански  и селскостопански навеси ),  халета, скелета за шатри, гаражни тенти,беседки и перголи
Конструкциите могат да са с винилово или поликарбонат покритие в зависмост от желания проект.
Носещите конструкции  подлежат на термична обработка и специални методи с цел максимално запазване устойчивостта на външни атмосферни влияния.