ХЕРА 66 - КОВАНО ЖЕЛЯЗО - Цялостни решения
ХЕРА 66 - Каталог на предлаганите продукти

ХЕРА 66 - Каталог на предлаганите продукти (71)

Под-категории

Цялостни решения

Цялостни решения (7)

"Хера 66" ООД предлага цялостно решение за изграждане на огради. парапети, врати, навеси и козирки за екстериора на дома Ви или Вашия бизнес. Натрупаният опит в изграждане на различни обекти ни позволява да направим интересни предложения за цялостния интериор на обекта.

Преглед на статии...
Врати и портали

Врати и портали (21)

Вратите и портите са важна част от външния вид на всяка къща, хотел или вила. Когато са съчетани добре с останалите части на екстериора, те допринасят за цялостната хармония на сградата. Кованото желязо дава усещане за сигурност и защита, чувство за стил и елегантност.

Преглед на статии...
Огради и прегради

Огради и прегради (13)

Оградите от ковано желязо, които предлагаме са стилни и в същото време здрави и сигурни.  Оградните пана от ковано желязо се изработват според избрания модел или възложения от клиента  проект. Използват се техники за устойчивост на продукта при външни атмосферни условия.

Преглед на статии...
Парапети и решетки

Парапети и решетки (18)

Парапети за балкони, тераси, вътрешни и външни стълбища. Парапетите са задължителен елемент за окончателното оформяне на всяка сграда. Наред с това те са част от цялостния интериора на дома, офиса, учреждението или вилата, съчетаващи функционалността с красотата и здравината на кованото желязо.

Преглед на статии...
Сенници, козирки и навеси

Сенници, козирки и навеси (9)

Предлагаме изработване на навеси, козирки, сенници, скелета за шатри, гаражни тенти, беседки и перголи. Конструкциите могат да са с винилово или поликарбонат покритие в зависмост от желания проект.

Преглед на статии...
Промишлени метални конструкции

Промишлени метални конструкции (3)

Предлагаме изработване на леки метални конструкции, като навеси (за паркинги, промишлени, стопански и селскостопански навеси), халета, скелета за шатри, гаражни тенти,беседки и перголи Конструкциите могат да са с винилово или поликарбонат покритие в зависмост от желания проект.

Преглед на статии...